Γιατί να επιλέξω ιδιαίτερο μάθημα

Σε οποιαδήποτε φάση της εκπαιδευτικής ζωής ενός ατόμου είναι απαραίτητη η ποιοτική αφομοίωση των γνώσεων που δέχεται. Πάντα όμως προκύπτει η εξής απορία: «Να επιλέξω ιδιαίτερα μαθήματα ή κάποιο φροντιστήριο;»

Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι απόλυτα προσαρμοσμένα με το πρόγραμμα του ενδιαφερόμενου. Έτσι είναι βολικό για μαθητές που έχουν διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες, για εργαζόμενους με μη σταθερό ωράριο και επίσης για αθλητές που έχουν προπονήσεις.

Κάνοντας κανείς ιδιαίτερα μαθήματα έχει την δυνατότητα να διαμορφώσει το μάθημα στις ανάγκες του. Έτσι εάν έχει κενά, το μάθημα θα υλοποιείται με αργούς ρυθμούς ενώ εάν αφομοιώνει την ύλη γρηγορότερα, τότε το μάθημα θα επιταχύνεται.

Τα ιδιαίτερα είναι ιδανικά για άτομα που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο καθηγητής θα επικεντρώνεται στις δυσκολίες του μαθητή.

Βασικό πλεονέκτημα των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι ότι ο μαθητής βρίσκεται μόνος του. Αυτό σημαίνει πως ο καθηγητής επικεντρώνεται σε αυτόν και μόνο και όχι σε άλλους όπως γίνεται στα φροντιστήρια.

Επίσης δημιουργείται μια δυνατή σχέση ανάμεσα στον μαθητή και τον καθηγητή και συνεπώς το μάθημα κυλά πιο ευχάριστα.

Το μάθημα γίνεται συνήθως στον προσωπικό χώρο του μαθητή κάτι που αφενός βοηθά τον μαθητή να αισθανθεί πιο άνετα κατά την διάρκεια του μαθήματος και αφετέρου μειώνεται αισθητά ο χρόνος που απαιτείται για το μάθημα εφόσον δεν υπάρχει η μετακίνηση του μαθητή προς και από το μάθημα.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι αρκετά ακριβά και δεν έχουν την δυνατότητα να τα επωμισθούν. Μακροπρόθεσμα τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι πιο οικονομικά, καθώς ο μαθητής επιτυγχάνει σε μικρότερο χρονικό διάστημα τον στόχο του.

Δυνατότητες & Επιλογές

Δοκιμαστικό
Δωρεάν! 1 μάθημα
Ολιγομελή
Δυνατότητα τμημάτων έως 3 άτομα με χαμηλότερο κόστος.
Πρωινά
Πρωινά τμήματα ενηλίκων και προσχολικής αγωγής.