Zertifikat B2 – «Mittelstuffe»

Zertifikat B2 – «Mittelstuffe»
Μαθήματα

Zertifikat B2 – «Mittelstuffe»

Σχετικά με το μάθημα

Το επίπεδο Β2 απευθύνεται σε άτομα που έχουν το πτυχίο Β1 ή που έχουν καλές γνώσεις Γερμανικών και χωρίζεται σε δύο ενότητες: το Β2.1 και το Β2.2.

Όταν κάποιος ολοκληρώσει τις δύο αυτές ενότητες έχει την δυνατότητα να δώσει εξετάσεις για να πάρει το πτυχίο του τέταρτου επιπέδου (Β2) της κλίμακας έξι επιπέδων γλωσσικής επάρκειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (GER).

Με την απόκτηση του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας B2, ο κάτοχος έχει την δυνατότητα να δώσει εξετάσεις για το πιστοποιητικό γλωσσικής επάρκειας TestDaf. Κατακτώντας βαθμολογία 4 ή 5 εξασφαλίζει την είσοδο σε γερμανόφωνα πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις.

Θέλω να μάθω περισσότερα
Ανάγνωση
0
Γραφή
0
Κατανόηση
0
Συνολικά
0

Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων πτυχίων έχουν την δυνατότητα:

  • Να κατανοήσουν κύρια νοήματα σύνθετων κειμένων που πραγματεύονται συγκεκριμένα ή αφηρημένα θέματα και επιστημονικές συζητήσεις πάνω στον δικό τους ειδικό τομέα.

  • Να συνεννοηθούν με ευχέρεια με άτομα που έχουν ως μητρική τους γλώσσα την Γερμανική, καθιστώντας την συνομιλία φυσική και απρόσκοπτή.

  • Να διατυπώσουν τις απόψεις του διεξοδικά και με σαφήνεια πάνω σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, να εξηγεί την θέση του σε ένα επίκαιρο ζήτημα και να αναφέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

ANG.jpg

Περιμένω και τα δικά σας σχόλια, γιατί μην ξεχνάμε… “Το να μαθαίνεις γερμανικά είναι διασκεδαστικό!”
Tschüss

Thumbnail.jpg

Πολλά παιχνίδια! πολύ πλάκα!
Μας αρέσουν τα Γερμανικά και θέλαμε τα παιδιά μας από πολύ μικρή ηλικία να έρθουν σε επαφή με την γλώσσα. Αγγελική είναι απίθανη 🙂 🙂

Thumbnail.jpg

Αγγελική σε ευχαριστούμε για την δεύτερη χρονιά που είμαστε μαζί. Η πρόοδος της Άννας είναι αισθητή πλέον.

Δυνατότητες & Επιλογές

Δοκιμαστικό
Δωρεάν! 1 μάθημα
Ολιγομελή
Δυνατότητα τμημάτων έως 3 άτομα με χαμηλότερο κόστος.
Πρωινά
Πρωινά τμήματα ενηλίκων και προσχολικής αγωγής.